Folytassa, Pisti!

Gasztro Geek - Kóstoló - Budai Pizzotéka

2020. október 06. - FolytassaPisti

Egy falat Itália

Volt szerencsém nem kevés induló vállalkozással dolgozni már, általában marketing tervet dolgoztunk ki, reklámvideót forgattunk, de mindig egy dolgot próbáltunk hangsúlyozni; a vállalkozás erősségét.

Egy, a albérletünkhöz közel eső, eldugott kis pizzázóba futottunk bele a minap a Feleségemmel. Mindketten rajongói vagyunk az olasz kelt tésztának, így hát úgy döntöttünk, teszünk vele egy próbát, megkóstoljuk a kínálatot.

120513610_134677831712448_8601722140445759593_o.jpg

Katt a képre és irány a Pizzotéka facebook oldala

A boltba lépve nagyon kellemes, autentikus kis helység fogadja az idetévedőt. Kedves a kiszolgálás, mosolygós arcok és egy megrakott pult várja az éhes utazókat, ha csak harapnának valamit, mert bizony pizzaszeletet is lehet igényelni, ahogy mi is tettük. Továbbá egész pizza rendelésére is van lehetőség, egy nagyon izgalmas megoldással, engedjétek meg, hogy idézzem:

"Ha a közelben vagy, rendeld meg telefonon! Mire ideérsz, elkészül a friss pizzád!"

Számunkra, mint a közelben lakóknak ez nagyon pozitív élmény, biztos élni fogunk ezzel a lehetőséggel is.

Na de lássuk is a fő attrakciót, a pizzát. Amit tudni kell, hogy klasszikus vékony tésztát gyúrnak a tékások, és hamisítatlan olasz alapanyagokat használnak. Mi ez ha nem a tradicionális olasz pizzát imádók paradicsoma?

Át is engedem a szót először a Feleségemnek, az Ő tapasztalatait olvashatjátok először:

"Már az illata megnyert magának. Az első harapásnál pedig szerelem volt első ízlelésre. A tészta vékony és ropogós, a pizzaszósz pedig pont az én ízlésem szerint van fűszerezve. Hasonlóan az eredeti olasz pizzához, nincs agyonpakolva feltétekkel és pont ez adja meg az ízek harmóniáját. A kiszolgálás is nagyon kedves (pedig már este volt, mikor betértünk)."

Most azzal a problémával szembesültem, hogy Kedvesem nagyon precízen és pontosan körbeírta azt, amit jómagam is éreztem a pizzaszeletem evése közben. Talán annyival tudnám kiegészíteni, hogy ennyire olasz pizzát én még életemben nem ettem. Annyira olasz, hogy már szinte gesztikulálva, hangos vehemens beszéddel követelte, hogy harapjak belőle még egy falatot. Úgy éreztem magam az étkezés közben, mint a Keresztapa című filmben Marlon Brando, ahogy végigsétál az utcán és gyümölcsöket és zöldségeket vásárol, csak én nem ezt tettem, hanem egy hamisítatlan olasz pizzaszeletet majszoltam két pofára. És mindenkit megnyugtatok, sokszor fogunk még itt enni!

Árak tekintetében nincsenek elszállva, teljesen hétköznapi, vállalható tarifát határoztak meg. Ezt csak csendben a sorok között említem.

A Pizzotéka egy üde színfoltja lesz a dél-budai gasztrotérképnek, nem vállal lehetetlen feladatot, csak szeretettel és mosolyogva kívánja jól lakatni a betévedőket a minőségi pizzáival. Köszönjük, hogy itt ehettünk, nem sokára újra találkozunk!

Update:

És egy kis érdekesség, így; egy nappal a "szelet" kóstolása után úgy döntöttünk veszünk egy egész pizzát, a tonno & cipolla elnevezésűre esett a választásunk és ÚRISTEN, ilyen finom tonhalas csodát én még nem ettem. Iskolapéldája lehet az összes többi ilyen pizzának!

Zárásképpen kérlek engedjétek meg, hogy pár fényképpel megörvendeztesselek benneteket és esetlegesen meghozzam a kedveteket, hogy betérjetek a Pizzotékába!

1_1.jpg

Az a bizonyos tonno & cipolla

4.jpg

Diavola
(paradicsomszósz, mozzarella, olasz csípős szalámi)

6.jpg

Ő pedig a sonkás-kukoricás mestermű

A bejegyzés trackback címe:

https://folytassapisti.blog.hu/api/trackback/id/tr4616228960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása